紅魔高層太離地

2019-05-15 11:36:45 来源:网络

  英超終局之戰,頹勢未止的曼聯可謂衰到貼地,於奧脫福淨吞已降班的卡迪夫城雙蛋,以一波2和4負的劣績告別球季,難怪在夢劇院球場有魔迷大叫蘇斯克查下台。

  白頭沈多次指出,蘇斯克查只不過是紅魔鬼云云亂象的另一隻代罪羔羊而已!之前尹高爾如是、摩連奴如是,如今蘇斯克查也如是。

  兩個月前,蘇斯克查帶領10連勝,魔迷無不大喊深慶得人,如今戰績打回原形,又拿領隊來出氣了,也可以預期蘇斯克查唔會做得耐,英格蘭名宿麥臣更預言,紅魔鬼或會在暑假索性請蘇斯克查食無情雞。

  對於搵邊個接手爛攤子,曼聯更需要立即解決主力離隊問題,保羅普巴、迪基亞均已萌離心,勉強再留用兩人,之後球員霸權又必定再重現更衣室,白頭沈認為倒不如引刀成一快,送兩位麻煩友上路。

  另外,智利球星阿歷斯山齊士加盟後如災難一樣的表現,已經令領導層受夠,據聞他們希望以阿歷斯山齊士,去換取祖雲達斯鋒將保羅戴巴拿。吓,白頭沈冇睇錯吖嘛,用山齊士換戴巴拿?咁同用10蚊就想換人100蚊有乜分別?曼聯幕後離地成咁,唔怪之得呢幾季咁失敗啦,我認為他們起碼仲有幾季衰。